FQA

Frequently asked questions

Kæledyr


Den komplekse blanding af fermenterede urter og kortkædede fedtsyrer genopretter og opretholder normal tarmfunktion. Produktet kan anvendes dagligt, minimum ½-1 ml pr. kg kropsvægt.

Animal Biosa kan desuden bruges overalt, hvor der opstår lugtproblemer, primært i forbindelse med kæledyr, men også ved skimmelangreb i våd- og kælderrum. Sprayes (med for eksempel blomsterforstøver) ufortyndet eller fortyndet med vand (1:1) direkte på dyret, lugtkilden (fx kattetis) og i dyrets nærmiljø. Undgå at ramme øjnene. Produktet kan anvendes ubegrænset og kræver ingen brug af maske, handsker m.m. Det er uskadeligt og ufarligt for mennesker og kæledyr.

Køb Animal Biosa til kæledyr

Animal Biosa til kæledyr kan købes via Helsams webshop på helsam.dk eller i din lokale helsekostforretning. Hvis din helsekost ikke har Animal Biosa på hylden, kan butikken bestille det hjem. Via helsam.dk kan du også vælge at bestille Animal Biosa med gratis levering til din lokale helsekostforretning.
Heste


Et naturligt fermenteret tilskudsfoder, der indvirker på fordøjelseskanalen og tarmens mikroorganismer. Det er let at anvende og helt fri for sukker og dopingsubstanser. Den komplekse blanding af fermenterede urter og kortkædede fedtsyrer genopretter og opretholder normal tarmfunktion.
Produktet kan anvendes dagligt, 20-30 ml pr. 100 kg hest.

Køb Nordic Biosa
Du kan købe Nordic Biosa via Nordic Horse. Besøg deres side ved at klikke på dette link:
Nordichorse.dk
Bier


Et naturligt produkt med mælkesyre, eddikesyre og ekstrakt af økologiske urter til brug i bistader. Kan bruges i kombination med fx oxalsyre, hvis staderne er særligt angrebne.

Produktet kan erstatte røgpusteren, kan sprøjtes på staderne og gangene samt anvendes til hygiejnisering af stader og bikager og som biologisk desinficeringsmiddel.

Produktet er naturligt og ikke sundhedsskadeligt for hverken bier eller avler. Der kræves intet ekstra sikkerhedsudstyr ud over det sædvanlige. Animal Biosa bidrager til en naturlig og stressfri pleje af bierne.

Køb Animal Biosa til bier
Du kan købe Animal Biosa til bier ved at sende
en mail til info@biosa.dk
Landbrugsdyr


Mikrobielt fermenterede urter til en stabil mikrobiota og forbedret foderudnyttelse.

Produktet kan anvendes dagligt, minimum 1-1½ ml pr. 5 kg kropsvægt.

Kan med fordel anvendes som pattespray og sårbehandling (fortyndes med vand 1:1).


Animal Biosa sikrer desuden en effektiv kompostering af gødning. Derved hæmmes udskillelsen af potente lugtstoffer og ammoniakfordampningen mindskes. Animal Biosa vil således forbedre staldmiljøet.

Køb Animal Biosa til landbrugsdyr
Du kan købe Animal Biosa som 10 liter dunk til landbrugsdyr ved at sende en e-mail til info@biosa.dk